Self inflatables, self out flatable?

23 juli 2024 - Buzancy, Frankrijk

IMG_2555

Vanochtend al op tijd wakker.6 uur. Lekker vakantie, we liggen op de grond. Leon en Marije slapen gelukkig wel door. Vandaag maar eens zien wat er nu dan weer is met de bedden.

Broodjes worden gehaald bij de receptie en er wordt gedouched. Het regent vanochtend.
De kids gaan om half 11 naar de olympische bingo.Er is een recreatie ruimte waar ze zitten, daar is tevens de bibliotheek, altijd leuk als mensen boeken achterlaten.

IMG_2557IMG_2558

IMG_2563

ze kwamen met prijs terug.

Daarna gaan vandaag maar eens opzoek naar een supermarkt. We rijden eerst naar de visvijver, eens kijken wat daar is. Er liggen al grote vissen ze aan te kijken. Die moeten ze vanmiddag er maar eens uit zien te vangen.

IMG_2565IMG_2564

We staan eerst bij een Proxi maar daar kon je je kont niet keren. En zoals Patrick zei : ik wordt hier helemaal kriegel van. Er staat een enorme boom op de parkeerplaats.

IMG_2567

We rijden even een dorp verder en daar zijn de grotere supermarkten. Altijd leuk om binnen te snuisteren.

IMG_2568
wel een hele grote fuet gevonden

We eten een broodje om 15.00 uur. Dan gaan de heren vissen en Marije gaat zwemmen. Ik lees lekker een boek.

IMG_2572IMG_2573IMG_2574e1c41b11-65f1-43a6-9565-2fbfdb7e0ecc
Gelukkig vangt Leon nog een enorme baars.

8fa431ba-ee91-4f13-8569-905a49d4be01🤭

Leon en Marije gaan nog even zwemmen.

Dan krijgen we telefoon van de buren, er is iets niet goed met onze snuffie. Na de videobeelden te hebben bekeken ziet het er niet goed uit. Is hij aan het doodgaan of heeft hij weer last van ecuniculli? Toch maar overleg met de spoedarts. We besluiten dat euthanasie het beste is. Onze lieve oppas is met hem naar de spoedarts gegaan. Het is niet leuk en erg verdrietig maar we kunnen hem niet laten lijden. Snuf we gaan je missen♥️

We gaan hier een hapje eten maar dat gaat moeizaam met een brok in je keel. We besluiten nog een stuk te wandelen.

Er is hier een pad dat lijd naar de bevers. Maar zoals altijd is niet wat het lijkt en komen op een heel modderig bospad en wordt het al wat schemerig.

IMG_2581IMG_2582IMG_2584
Met een zaklamp door het bos, Leon vond het maar al te mooi. We besluiten uiteindelijk de gewone weg terug te nemen. Onze schoenen en broek zitten under de mudder.En we lopen op marsmuziek terug naar de camping. Daar hebben we nog wat gedronken en gaan slapen. Wat brengt de dag van morgen?

1. Nicolette:
    24 juli 2024
    Oh jongens wat sneu van snuf,maar hij heeft nu geen pijn meer.
    Hoe is het nu met de bedden ?
  2. Jannie:
    24 juli 2024
    Vanaf nu brengen we alleen nog maar heel leuk en gezellig nieuws🤩